vrijdag 5 juni 2015

Washi Tape veren (moestuin 2)


Sorry het was gisteren te donker om nog foto's te maken op de tuin...vandaar vandaag deel twee van Moestuin ontmoet Stampin'Up!..Stampin'Up! ontmoet moestuin.

Dit idee komt van Shelli Gardner zelf.
Tijdens Leadership maakte ze een aantal projecten en liet ze ons zien hoe leuk Washi Tape is. Vanuit Nederland konden we dit live stream volgen en heb ook leuke projecten voorbij zien komen.

Een van deze projecten zaten dit soort veren ook in verwerkt en leek me erg leuk om te gebruiken in de moestuin om vogels te verjagen bij alle zaden en jonge planten.


 Het is heel makkelijk om te maken.
Je neemt vier onge-veer < leuke woordspeling ;)   gelijke stukken Washi Tape en een stukje Baker's Twine van ca. 20cm lang.
Twee stukken Washi Tape plak je aan elkaar zodat er een breder stuk Washi Tape ontstaat. Dat doe je ook met de andere twee stukken.
Het kan een beetje lastig zijn want alles plakt natuurlijk aan je vingers...maar de aanhouder wint!

Je hebt nu twee stukken Washi Tape. 
Plak nu het stukje Baker's Twin in het midden op een van de twee stukken en plak hierop het andere stuk. Plak kant tegen elkaar.
Knip vervolgens het Tape in model en knip aan beide kant in tot een veertje.

Ik heb het Baker's Twine dubbel gedaan zodat ik het goed kon vastmaken aan een stok.
Ga met je vingers langs de zijkant en maak het veertje wat rommeliger voor extra veer effect.


Oke....of dit de raven, merels en eksters uit mijn moestuin houden dat moet ik nog zien....maar zeg nou zelf, het oog wil ook wat en het ziet er super vrolijk uit!

Groetjes Ilse

1 opmerking:

  1. Dat ziet er zeker superleuk uit Ilse! Je hebt straks de meest creatieve tuin van allemaal ;) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen